Brons och silver till Polisen i simhopps-EM

Efter en fantastisk vecka i spanska Sevilla kan Polisens vuxengrupp räkna ytterligare två medaljer till sina samlingar. Gunilla gjorde en stabil serie på trean vilket gav en silvermedalj och Thomas ignorerade sina värkande öron för att ta en bronsmedalj på höga hopp!

Veckan började något oroande med väderprognoser som inkluderade regn och åska. Skulle detta bli en upprepning av de mycket bistra förhållanden som rådde vid förra EM i Slovenien? Svaret blev tack och lov nej. Även om det ibland kunde kännas litet frostigt mellan hoppen var det överlag mycket soligt och varmt.

Tävlingarna var välarrangerade och anläggningen mycket fin. Extra trevligt var att engelsmännen fått bidrag från sitt simförbund. Pengarna fick inte gå enbart till de egna hopparna utan måste spenderas på sociala aktiviteter vilket resulterade i en stor fest där engelsmännen bjöd på all mat.

Här finns bilder från tävlingen

Simförbundet skriver om Thomas brons

Simförbundet skriver om Gunillas silver

Det här inlägget postades i Bilder, Tävling. Bokmärk permalänken.